torsdag 16 augusti 2007

Finally!

Jag har jag äntligen fått en RSS-länk på min sida. Scrolla neråt så hittar du den orange lilla fyrkanten. Varsågod och adda mig, så är du garanterat uppdaterat om vad den här mamman babblar om! ;)

6 kommentarer:

A L V A S - P A P P A ! sa...

hur gjorde du det, ville göra det för ett tag sen men fattade aldrig ):

trevlig blogg f.ö.

mvh

En mamma babblar sa...

alvas pappa!: *host* det var inte jag som gjorde det utan min sambo! Jag har i min enfald trott att jag hade RSS på min blogg tills jag insåg att det aldrig har blivit gjort hehe. Jag vet inte riktigt vad han gjorde, så jag är inte till hjälp i den här frågan.

Tack för komplimangen! :) Ska titta in hos dig också, har läst din blogg då och då!

Poster sa...

Alvas Pappa: Om du går in på följande sida: http://feeds.feedburner.com

Där kan du registrera dig och få mer hjälp med att hur du lägger in RSS på din sida. Det tog mig lite tid att förstå hur eller vad man ska göra, men om man läser lite nogrannare än vad jag gorde så går det säkert lite snabbare än vad det gjorde för mig. hehe

En mamma babblar sa...

koipu: Tack snälla söte du! :-) Nu får vi hoppas att alvas pappa hittar tillbaka hit hihi

Camillas lockar sa...

Jodå, du har haft RSS på din blogg sen länge, eftersom du skriver på Bloggers tjänst :-) Så du har legat i min RSS-läsare sen länge, även Alvas pappa :-D

En mamma babblar sa...

camillas lockar: haha jasså där ser man! På ngt vis visste jag att jag hade RSS men fattade inte riktigt hur *garv*

Kan vara bra att ha ikonen kvar på sidan för sådana (som jag) som inte kan så mycket om RSS. Jag har ingen RSS-läsare själv men har sett att man kan prenumerera på olika sidor. Ska sätta mig in i det någon dag! :)